Haglemannen er konkurranseskytter

Skjøt eks-landslagsspiller Bård Bjerkeland, en politimann og en tredje person på Kjeller i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Hagledesperadoen som skjøt og skadet en politimann og to tilfeldige kunder på en Statoil-stasjonen på Kjeller i morges, er aktiv skytter.

  Den tidligere landslagsspilleren i fotball, Bård Bjerkeland (44) var en av de to kundene på bensinstasjonen som ble beskutt.

- Bjerkeland, som er taxisjåfør, var innom stasjonen for å hente kaffe. Han ble skutt i ryggen og baken, sier daglig leder i Lillestrøm Sportsklubb, Frank Grønlund, til Dagbladet.no.

  Både Grønlund og andre i LSK-miljøet er preget over det som har skjedd med deres gamle fotballkamerat. Bjerkeland  spilte tre A-landslagskamper for Norge,  han har hundrevis av kamper i LSK-trøya og vært serie- og cupmester to ganger med klubben 

Daglig leder John Arne Opsahl i Nedre Romerike Minibuss har vært på sykebesøk hos Bjerkeland.

- Han har allerede vært igjennom den behandlingen sykehuset har ansett nødvendig. Trolig kan han dra hjem i løpet av ettermiddagen eller kvelden, sier Opsahl til Dagbladet.no.Opsahl, som ikke venter den tidligere fotballstjernen tilbake på jobb på noen dager, forteller at Bård Bjerkeland ennå ikke er ferdig avhørt av politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer