Hagleran

DnBs filial på Strømmen i Akershus ble ranet for mellom 60 000 og 80 000 kroner i går formiddag. Ranere fikk også med seg et større pengebeløp fra Sparebanken i Nordre Osen i Hedmark i går. I tillegg er en 27-åring arrestert etter ransforsøk mot Sparebanken Hedmark på Flisa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha truet til seg mellom 60 ,000 og 80 000 kroner med avsagd hagle, stakk raneren av fra DnBs filial i Strømmen sentrum i en stjålet Honda Accord 1988-modell ved 10-tida i går. Bilen ble seinere funnet forlatt ved en trygdebolig i Rælingen, ikke langt unna.

Politiet hadde i går kveld ikke fått tak i raneren. Ingen kom fysisk til skade under ranet.

Samtidig forsøkte en maskert mann å rane Sparebanken Hedmark på Flisa. Raneren, som var bevæpnet med en pistol, måtte imidlertid stikke av med uforrettet sak etter håndgemeng med en bankansatt. To timer seinere ble en 27-åring innbrakt av politiet, siktet for forsøk på grovt ran.

Bevæpnede ransmenn fikk med seg et større pengebeløp i et anslag mot sparebankfilialen i Nordre Osen i Hedmark ved 15-tida i går. Politiet etterlyser en nyere svenskregistrert, rød Volvo med tre personer.