Hai bet surfer i foten

Den 18 år gamle amerikanske surferen kommer nok til å vente en stund før han kaster seg ut i bølgenes brus igjen. Søndag svømte nemlig en hai opp ved siden av ham og tok en real jafs av en fristende, dinglende fot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag svømte nemlig en hai opp ved siden av ham og tok en real jafs av en fristende, dinglende fot.

– Dette var nok et tilfelle av forveksling. Guttens fot dinglet i vannet og lignet nok ganske mye på en fisk, sier Scott Petersohn, talsmann for strandpatruljen i Volusia county i Florida der 18-åringen hadde kost seg i bølgene inntil den storkjeftede fisken tok ham for å være en fisk.

18-åringen surfet i bølger på opp mot 2,5 meter nær New Smyrna Beach da den vanvittige forvekslingen skjedde. Mannen som ikke er identifisert, unnslapp med punkteringsskader etter at haien hadde satt de sylskarpe tennene i foten hans. 18-åringen ble sendt til sykehus, men han var ikke i livsfare. Tilstanden karakteriseres som stabil.

Hvor stor haien var, er ikke kjent.

Hendelsen er den andre kjente haibitingen i dette området på mindre enn en måned. 15. oktober ble en 15 år gammel gutt skadet da han av alle ting klarte å trampe på en hai.

(ANB-AP)