Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Haiker har ikke meldt seg

Den haikende kvinnen som ble sett i Meløy kvelden da Linda Didriksen forsvant, har ennå ikke meldt seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vet ikke om det var den savnede 18-åringen som ble observert av to uavhengige vitner ved busskuret på Reipå denne kvelden.

I går kveld gikk politiet ut med en etterlysning og ba kvinnen som hadde haiket fra busskuret i 22-tiden torsdag 1. juni om å melde seg. Det har hun ikke gjort.

Politi, letemannskaper og frivillige har saumfart Ørnes siden Linda ble meldt savnet. Jenta skal ha sagt til sin jevnaldrende samboer at hun skulle til kiosken da hun gikk hjemmefra i 15.30-tiden torsdag. Hun kom aldri fram til kiosken 600 meter unna.

- Det er ingen tegn til at det dreier seg om en frivillig forsvinning. Hun tok ikke med seg noen ting som tydet på at hun skulle på en planlagt reise, sier politiadvokat Merethe Ranum ved Bodø politidistrikt til NTB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling