Håkonsen refser sponsorguruen

Snowboardstjernen Terje Håkonsen går hardt ut mot sponsorguru Jacob Lund, etter uttalelsen om at uorganisert idrett ikke har noen egenverdi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fredagens utgave av SportMagasinet sier sponsorsjefen i DnB NOR Jacob Lund at det er verdiløst å være uorganisert idrettsutøver, og at det er vanskelig å samarbeide med snowboardkjørere. Dette provoserer Håkonsen, en av verdens største snowboardstjerner.

-  Jeg tror ikke han helt vet hva han prater om. Det er rett og slett frekt å si at vi er vanskelig å jobbe med. De som støtter oss har i hvert fall ikke uttrykt noe misnøye med det.

-  Håpløs retorikk

Håkonsen, som har hatt de samme sponsorene i 16 år, mener det ikke er vanskeligere å forholde seg til snowboardkjørere enn andre idrettsutøvere.

-  Vi stiller i høyeste grad opp for våre sponsorer, men vi velger sponsorer vi kan gå gode for. På noen måter er kanskje snowboardere annerledes enn andre, og noen er kanskje sære, men Lund setter alle i samme bås - og det er feil, forklarer Håkonsen.

Det er ikke bare Håkonsen som reagerer med sinne på Lunds utsagn. Heller ikke daglig leder i The Arctic Challenge Henning Andersen forstår problemet med å være uorganisert.

-  Retorikken hans er håpløs. Hva er viktigst, at 100 organiserte curligspillere holder på eller at 200 000 ungdommer kjører brett? Med tanke på overvektsproblemene blant unge i dag, tror vi i hvert fall helseministeren er positiv til idretten, sier Andersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer