Haldensvømmer (17) døde på klubbtur i Sverige

Fikk kraftig støt da han klatret opp på et tog, og døde av skadene i kveld. Guttens søster og onkel skal ha vært vitne til ulykken.

HER KLATRET HAN: Gutt (17) fra Halden klartet opp på dette toget i Uddevalla da han fikk støt og falt livløs mot bakken. FOTO: ROBERT BETZEHAG/RESCUE PHOTO SCANPIX SWEDEN
HER KLATRET HAN: Gutt (17) fra Halden klartet opp på dette toget i Uddevalla da han fikk støt og falt livløs mot bakken. FOTO: ROBERT BETZEHAG/RESCUE PHOTO SCANPIX SWEDEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Det var en gruppe fra Halden som skulle bytte tog på Uddevalla jernbanestasjon. Der var det gutten klatret opp på et lokomotiv slik at en annen gutt kunne ta bilde, sier politiets pressetalsmann, Björ Blixter til Dagbladet. Ifølge vitnene på stedet skal gutten ha fått store mengder strøm i kroppen før han falt ned på bakken.

Ulykken skjedde ved 18-tida i kveld.- Søstera vitne til ulykken- Guttens søster og onkel ble vitne til ulykken, sier Blixter til Aftonbladet.

- Han var oppe på taket til et lokomotiv og kom for nær kjøreledningen, sier han.

Ved 20-tida bekreftet Blixter overfor Dagbladet at gutten var død.

- Han døde på sykehuset nå i kveld, sier Blixter til Dagbladet.

10 fikk sjokkskader- Det var åtte medelever og to lærere som så dette. Også de er ført til sykehuset i Uddevalla med sjokkskader, opplyser Blixter.Han vil ikke si noe om hvordan 17-åringen skal ha klart å klatre opp på toget i den travle jernbanestasjonen. Dagbladet for opplyst at gutten var en del av Haldens svømmeklub. Ingen fra klubben vil uttale seg om hendelsen i kveld.Etterforsker sakenOmrådet på stasjonen er nå sperret av, og politiet har igangsatt full etterforskning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer