Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Haley slår tilbake mot rykter om Trump-forhold

- Det er svært støtende og motbydelig.

RASER: USAs FN-ambassadør Nikki Haley kaller ryktene om at hun har hatt et kjærlighetsforhold til Donald Trump, svært støtende og motbydelig. Foto: Bebeto Matthews / AP / NTB scanpix
RASER: USAs FN-ambassadør Nikki Haley kaller ryktene om at hun har hatt et kjærlighetsforhold til Donald Trump, svært støtende og motbydelig. Foto: Bebeto Matthews / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs FN-ambassadør Nikki Haley kaller ryktene om at hun har hatt et kjærlighetsforhold til Donald Trump, svært støtende og motbydelig.

Ryktene stammer fra boken til journalist Michael Wolff «Fire and Fury». I et intervju i podkasten til Politico «Women Rule» avfeier Haley alle rykter om et kjærlighetsforhold til USAs president.

- Det er absolutt ikke sant. Det er svært støtende og motbydelig, sa hun.

I Wolffs bok står det blant annet at Haley tilbringer mye privat tid med Trump på presidentflyet og i Det ovale kontor.

- Jeg har vært på Air Force One én gang, og det var flere personer i rommet da jeg var der, sa hun.

- Han (Wolff) sier jeg har snakket med presidenten i Det ovale kontor om min politiske fremtid. Jeg har aldri snakket med presidenten om min fremtid, og jeg er aldri alene med ham, la Haley til.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!