- Hallo, du har vunnet 15 mill!

Gårsdagens lykkeligste mann satt uvitende på hytta i Trysil, da rikstotokommisjonæren hans ringte med det glade budskapet: - Du har vunnet 15 millioner kroner!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med en kompis har mannen i et års tid spilt hardt på V75-systemer, og i går var det full klaff.

- Det er helt utrolig. Jeg går og klyper meg i armen, og lurer på om det er sant. Jeg får bruke uka som kommer til å fundere på hva pengene skal brukes til, sier den ene av vinnerne til Dagbladet.

Ingen av dem ønsker å stå fram.

For en innsats på 14152 kroner får de to nå utbetalt over 15 millioner kroner, etter at kjendishesten Bork Rigel ble trett og tapte som storfavoritt i det siste V75-løpet på Biri i går.

- Fenomenalt artig for dem, sier Vidar Haugerud, rikstotokommisjonær og innehaver av lykkebutikken Monolit Kiosk i Oslo.

Jackpot

De to lykkelige vinnerne har lenge spilt det såkalte Joker-systemet, et PC-system som gir muligheter for å spille veldig mange hester i alle løpene, og der spilleren legger inn visse betingelser som må oppfylles for at det skal bli gevinst. Vinnersystemet var redusert fra 29,6 millioner til vel 28000 rekker.

Denne uka skulle de ha inn utgangshesten i tre av de sju løpene. Nøkkelen til storutbetalingen var å spille åttendevalget Swiggels Candy som utgangshest i det sjette løpet.

Da så Bork Rigel tapte, var de alene om sju rette, og dermed fikk de denne ukas sjuerpott, pluss den løpende joker-beholdningen som nå var kommet opp i 11751170 kroner.

De to vinnerne er fra Oslo-området og i 35-årsalderen. Ingen av dem går fast på travbanen, og den ene av dem er helt fersk som travspiller. Den andre har tidligere vært hesteeier, og kjenner gamet.

Etter seks av de sju løpene ringte han spilleren på hytta i Trysil, og fortalte om hvilken premie det ville bli med de forskjellige hestene i det siste løpet. Da sto kupongene med seks rette allerede i drøyt 60000 kroner.

Kort etter ringte Haugerud opp igjen med den lykkelige beskjeden.

I fistel

Den andre spilleren satt intetanende hjemme i stua i sitt nyinnkjøpte hus i Asker.

- Han var i fistel. Nå skulle han nedbetale lånet, forteller en glad kommisjonær Vidar Haugerud til Dagbladet.

De to har spilt hardt lenge, og har ligget på en ukentlig innsats mellom 5000 kroner og det femsiffrede beløpet som de satset denne uka.

- Dette er en premie som man bare vinner én gang i livet, sier Vidar Haugerud.