Halloween-party ble voldsdrama

Mannen slo samboeren bevisstløs etter skremmende sjalusidrama.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 22 år gammel mann fra Askim i Østfold er dømt til 90 dagers fengsel i Heggen og Frøland tingrett, hvor 60 dager gjøres betinget, etter et sjalusidrama på et Halloween-party.

Voldshendelsen skjedde i november i fjor, skriver Smaalenene Avis.

Samboerparet skulle på Halloween-party i Askim sentrum og hadde med seg en kvinnelig nabo. På et utested ble naboen stort sett sittende og prate med 22-åringen, noe hans samboer ikke satte så stor pris på.

Hun ble sint, slo sin samboer i ansiktet og skubbet til naboen så hun falt ned fra sofaen, ifølge avisa.

Den sjalu Askim-kvinnen løp ut, og samboeren løp etter henne. Han ville prøve å roe henne ned. Hun snudde seg for å slå sin samboer, men traff dørvakten i stedet.

22-åringen løp etter sin samboer på nytt. Hun var da ifølge avisa krakilsk og bet ham i underarmen. Hun hadde en promille på 1,6.

Et vitne forklarte i retten at mannen slo sin samboer kraftig i hodet slik at hun falt rett ned i gata. Han løftet henne deretter opp, ristet henne og kastet henne ned igjen to-tre ganger.

Kvinnen løp videre hjemover med mannen stadig etter seg. På nytt havnet de i tottene på hverandre. Til slutt avsluttet 22-åringen med et kraftig svingslag i ansiktet, slik at hun gikk rett i bakken og ble liggende. Hun fikk hjernerystelse og var sykmeldt i to måneder etter hendelsen.
 

22-åringen må også betale sin tidligere samboer 680 kroner i erstatning og 2.000 kroner i oppreisningserstatning. I tillegg må han ut med 1.000 kroner i saksomkostninger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer