Halsbrekkende stunt var reklamejippo

Ble jaget av sikkerhetsvakter og gardister. Her er filmen de laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Gårsdagens halsbrekkende stunt med trailsykkel på operaen var del av en større stuntlansering av drikken Redbull i Norge.

Den franske trailkjøreren Julien Dupont og den nederlandske wakeboarderen Duncan Zuur har de siste dagene vakt oppsikt ved å dukke opp på eller ved kjente landemerker i Oslo, og utføre stunts. Med seg hadde de et filmteam fra tyske Smaragd Media TV, alle hyret inn for anledningen. Utenom operaen, dukket Dupont og sykkelen opp på Akershus festning og utenfor Utenriksdepartementet i Vika. Wakeboarderen stuntet i Spikersuppa, Vigelandsparken og utenfor rådhuskaia og Aker brygge, der han blant annet sneiet både kongeskipet, danskebåten og en seilbåt.

Det hele blir kalt «Extremsport Invasion in Norwegen», og filmen er allerede klippet og lagt ut på YouTube.

- Vi hadde noen gode dager. Det var kult å bli kjent med Oslo på denne måten. Det er faktisk første gangen jeg er i Oslo, sier produksjonsansvarlig Steffen Baptist i TV-marketingfirmaet Smaragd Media TV til Dagbladet.no.

Han bekrefter at ingen av stuntene var godkjente på forhånd, og at de ble jaget fra både det ene og det andre stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer