Halshogd i narkokrig

Drapsbølgen ruller videre i Mexicos verste by.

 DAGLIGDAGS:  En kvinne ligger skutt og død under et laken på et fortau i Juarez - Mexicos mest voldelige by. Mannen i fortausbutikken gjør ikke en mine, dette er en dagligdags forteelse i Juraez. Denne drepte kvinnen ble funnet 28. juli. Foto: AP/SCANPIX.
DAGLIGDAGS: En kvinne ligger skutt og død under et laken på et fortau i Juarez - Mexicos mest voldelige by. Mannen i fortausbutikken gjør ikke en mine, dette er en dagligdags forteelse i Juraez. Denne drepte kvinnen ble funnet 28. juli. Foto: AP/SCANPIX.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

17 personer er funnet drept nord i Mexico de siste dagene. En av de drepte er blitt halshogd.

De fleste av de drepte er funnet i Juarez by på grensen mellom Mexico og USA. Myndighetene sier at drapene kan knyttes til organisert kriminalitet.

Fem ungdommer ble tidlig onsdag morgen funnet i en varebil parkert i veikanten på en hovedvei i Juarez. En av ungdommene var blitt halshogd.

Tre andre drepte ble funnet i en annen varebil i samme by natt til tirsdag.

9 600 drept siden 2008

Ytterligere ni personer er funnet drept i samme tidsrom i Juarez og andre byer i den nordlige delstaten Chihuahua.

Juarez har cirka 1,3 millioner innbyggere og er regnet som Mexicos voldeligste by. 9 600 personer er drept i narkotikarelatert kriminalitet i Mexico siden begynnelsen av 2008, de fleste i landets nordlige områder. (NTB-AFP).


 OPP I RØYK:  Marinesodlater i byen Huatulco fyrer opp sju tonn kokainn tirsdag. Foto: ELIANA APORESTE, REUTERS/SCANPIX.
OPP I RØYK: Marinesodlater i byen Huatulco fyrer opp sju tonn kokainn tirsdag. Foto: ELIANA APORESTE, REUTERS/SCANPIX. Vis mer