HALSHUGGET: En fire år gammel gutt ble halshugget og ofret til ære for den hinduistiske guden Kali onsdag denne uka. Bildet viser et veggmaleri av guden Kali. Foto: Reuters / NTB Scanpix
HALSHUGGET: En fire år gammel gutt ble halshugget og ofret til ære for den hinduistiske guden Kali onsdag denne uka. Bildet viser et veggmaleri av guden Kali. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

Halshugde indisk gutt (4) som offer til hinduistisk gud

Lokalmiljøet satte fyr på antatt gjerningsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En fire år gammel gutt ble halshugget og ofret til ære for den hinduistiske guden Kali onsdag denne uka, melder The Times of India.

Det brutale drapet, som også er omtalt av The Independent, fant sted i den lille landsbyen Pokur, sør i India.

Gjerningsmannen skal ha kidnappet gutten på vei hjem fra barnehagen.

Ifølge avisa The Indian Express, skal gjerningsmannen ha utført halshuggingen i håp om å komme i kontakt med «guddommelige makter».

Det var guttens mor som først oppdaget at han var borte, da hun skulle hente sønnen i barnehagen. Øyenvitner fortalte at sønnen hadde forsvunnet sammen med gjerningsmannen.

Mora og flere av innbyggerne i landsbyen oppsøkte mannens bolig, og fant sønnen drept.

Etter en leteaksjon fant de også gjerningsmannen, bandt ham til en stolpe, og satte fyr på ham. Mannen ble sendt til sykehus med brannskader på 40 prosent av kroppen.

- Dette er første gang noe slikt har skjedd i dette området. Etter at mannen er undersøkt av en psykiater, vil det bli gjennomført avhør, sier sjefen for det lokale politiet Ch SriKant til avisa Hindu.

Ifølge politisjefen skal mannen tidligere ha forsøkt å bortføre en ung jente.