Halve landet får rakettvær

Fint vær nyttårsaften i sør, men snøbyger nordpå og i Midt-Norge.

GOD SIKT: Selv om det i år vil bli betydelig færre raketter over det ganske land, får store deler av landet fint vær og god sikt på nyttårsaften. Verst blir det nordpå og i Trøndelag og Møre og Romsdal. Foto: SCANPIX
GOD SIKT: Selv om det i år vil bli betydelig færre raketter over det ganske land, får store deler av landet fint vær og god sikt på nyttårsaften. Verst blir det nordpå og i Trøndelag og Møre og Romsdal. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sjekk været i Oslo, Trysil, Kvitfjell, Hovden, Sauda, Kongsvinger, Tromsø, Oppdal og Rauland.

(Dagbladet.no): På Finnmarkskysten blåser det fortsatt opp til full storm, og her fortsetter uværet utover kvelden. I Honningsvåg har det gått hardt ut over både biler og hustak, og folk oppfordres fortsatt til å holde seg inne. Men i natt blir det bedre.

Sjekk været der du er her.

Bedre i Finnmark i natt- Vinden i Finnmark vil minke i natt, og gå over i nordvestlig vind som blir adskillig svakere. Samtidig vil temperaturene bli lavere, sier vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt i Tromsø, Sjur Wergeland.

Han forteller om store problemer i Honningsvåg i dag.

- Her har den kraftige østavinden stelt i stand trøbbel. En observasjon fra Fruholmen fyr i dag melder om full storm, sier Wergeland.

Men nyttårsaften blir litt bedre også i Nord-Norge.

- Selve nyttårskvelden får hele Nord-Norge nordvestlig vind og perioder med kuling. Det vil også bli perioder med snøbyger. Men det blir bedre enn i dag, sier Wergeland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.