Halvorsen-drapet er oppklart

STAVANGER (NTB): Politiet i Stavanger anser drapet på Tom Halvorsen for oppklart. Etterforskningen er trappet kraftig ned. Politiet er fornøyd med egen innsats i drapssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Alt tilgjengelig personell ble satt inn for å løse saken så fort som mulig. Etterforskningen ble utført på en utmerket måte, sier politiinspektør Ingegjerd Maagaard ved Stavanger politistasjon til Rogalands Avis.

Det er foreløpig ikke klart når saken vil bli oversendt Statsadvokatene i Rogaland for en tiltalebeslutning, men Maagaard tviler på at en rettssak kan komme opp før jul.

Tre personer er varetektsfengslet for 12 uker, siktet for overlagt drap. I tillegg er to personer siktet for bistand etter drapet på Tom Halvorsen.

Ifølge politiet ble Halvorsen drept natt til 1. mai i år på utestedet Rockefeller i Bryne. Deretter ble liket fraktet med bil fra Bryne til Tananger, hvor det ble dumpet i sjøen. Den 26. mai fant man levningene av Tom Halvorsen på 29 meters dyp utenfor øya Rott.

- Etterforskningen bærer nå preg av ferieavvikling. Kun enkelte avhør gjenstår, sier Maagaard. Hun mener den raske oppklaringen vitner om godt utført politiarbeid.

(NTB)