Hamar venter i spenning

Den foreløpige obduksjonsrapporten er ikke klar ennå, og både familie og politi avventer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet.no): Politiet håper at den foreløpige obduksjonsrapporten skal komme midt på dagen i dag, men den er ikke oversendt fra Rettsmedisinsk institutt i Oslo ennå. Det er knyttet stor spenning til om den kan kaste nytt lys over forsvinningssaken på Hamar.

Ifølge politiet er det etter alt å dømme Tone Engelund (23) som ble funnet på tre og en halv meters dyp i båthavna ved Skibladner-brygga i går. De kan derimot ikke si dette med sikkerhet, før rettsmedisinerne har undersøkt liket.

Men det skal være en yngre kvinne, og den andre kvinnen som er savnet i Hamar-området er 39 år gammel.

- Ingen synlige skader

Den foreløpige obduksjonsrapporten kan muligens også fortelle noe om hva som eventuelt har tilstøtt den omkomne, men ifølge VG skal personen som ble hentet opp av vannet ikke ha synlige skader.

Etter det Dagbladet.no får opplyst vil de tekniske etterforskerne fra Kripos avvente svarene fra Oslo, før de fortsetter med jakten på spor i funnområdet. Et stort område rundt brygga var sperret av. Men i 13-tida i dag fjernet politiet en del av sperringene. Nå er bare et lite område nær selve funnstedet avsperret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.