<strong>INGEN SKADD:</strong> Elvene i byen Beersheba ble bedt om å være hjemme fra skolen i dag, på grunn av faren for luftangrep. Derfor ble ingen skadd av raketten som landet i klasseromet. FOTO: EPA/PAVEL WOLBERG/SCANPIX
INGEN SKADD: Elvene i byen Beersheba ble bedt om å være hjemme fra skolen i dag, på grunn av faren for luftangrep. Derfor ble ingen skadd av raketten som landet i klasseromet. FOTO: EPA/PAVEL WOLBERG/SCANPIX Vis mer

Hamas traff skole

Har aldri tidligere skutt raketter så langt inn i Israel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Palestinske langdistanse-raketter traff i dag en skole i den israelske byen Beersheba, rundt 46 kilometer fra Gazastripen.

Hamas skal aldri tidligere ha skutt raketter så langt inn i Israel.

Skolen var tom, og ingen personer ble skadd da raketten landet i et klasserom, melder BBC.

På grunn av faren for raketter har flere skoler bedt elevene være hjemme i dag. De 18 000 studentene ved Ben-Gurion universitetet i byen ble også frarådet å møte opp i dag, ifølge nyhetsbyrået AP.

Tidligere i dag ble også byen Ashkelon angrepet, her skal to personer ha blitt lettere skadd, skriver Jerusalem Post.

Til sammen har fire israelere blitt drept av rakettene fra Gaza siden Israel startet sine luftangrep sist lørdag.

Etter angrepet på Beersheba skal 860 000 israelere, mer enn en tiendedel av befolkningen, være innen rekkevidde for Hamas' raketter, sier en anonym politikilde til BBC.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer