Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hammerfest-mann ble drept

Politiet etterforsker et dødsfall i Hammerfest som drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Onsdag kveld ble en mann i 70-årene funnet død i et bolighus i Hammerfest sentrum. Dagbladet får bekreftet at politiet mener mannen ble drept, selv om de offisielt definerer dødsfallet som «mistenkelig».

Mannen skal være utsatt for massiv vold. I formiddag fikk politiet i Hammerfest bistand fra fem etterforskere fra Kripos.

- Etterforskere fra Kripos skal bistå oss både med teknisk og taktisk etterforskning, sier påtaleleder Morten Daae ved Vestfinnmark politidistrikt til Finnmark Dagblad.

Politiet ønsker ikke å si om avdøde ble funnet i en leilighet eller i et av fellesarealene til bolighuset. Den avdøde skal tilhøre et rusbelastet miljø. En navngitt mann blir satt i forbindelse med dødsfallet.

- I forhold til gjerningsmann har vi foreløpig ikke siktet noen, og har foreløpig heller ingen mistenkte i saken. Men vi har flere vitner som vi ønsker å avhøre, deriblant vedkommende, sier påtaleleder Morten Daae ved Vestfinnmark politidistrikt til Finnmark Dagblad.