Hampus (20) brøt fartsgrensa: - Plutselig får jeg en telefon av noen som spør om det er jeg som kjører bilen

Tenkte at løpet var kjørt. 

BRØT FARTSGRENSA: Hampus Nilsson (20) brøt fartgrensa på 90 km/t fredag kveld. Han forteller at han ble gjort oppmerksom på det via en telefonsamtale. Foto: Privat
BRØT FARTSGRENSA: Hampus Nilsson (20) brøt fartgrensa på 90 km/t fredag kveld. Han forteller at han ble gjort oppmerksom på det via en telefonsamtale. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Hampus Nilsson (20) og vennene var på vei hjem etter et biltreff i Ystad i Sverige fredag kveld, skal han ha fått en telefonsamtale, skriver svenske Expressen.- Jeg hadde vært på et biltreff fredag kveld. På vei hjem kjører jeg på en strekning hvor fartsgrensen er 90 og plutselig får jeg en telefon, sier han til DagbladetIfølge Nilsson var politiet som ringte.

- Jeg fikk sjokk

- De spurte om det var jeg som kjørte bilen med et gitt registreringsnummer, og alt stemte. Det viste seg at de hadde ligget bak meg og registrert at jeg holdt en fart som var høyere enn 90 km/t.Både han og vennene skal ha blitt helt satt ut da han fikk telefonen. Hampus Nilsson forteller at han tenkte at løpet var kjørt.- Jeg fikk helt sjokk. Men de ba meg på en hyggelig måte senke farten til 90 km/t og sa at jeg skulle tenke på førekortet mitt. De sa de skulle la det gå for denne gangen, men at jeg skulle tenke meg om før jeg gjorde det samme på nytt. Så ønsket de meg en fortsatt fin kveld.

- En tankevekker

Nå har han i enda større grad lært seg å sette pris på førerkortet sitt.- Man lærer seg hva det er verdt, og hvor lett det kan være å miste det. Det var absolutt en tankevekker.Selv spekulerer han i om årsaken til vennligheten kan ha vært en tidligere hendelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer