Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hamre anmelder Thor Christensen

Den utpressingssiktede travtreneren Atle Hamres advokater, Morten Kjensli og Tor Kjærvik, politianmeldte i dag skipsreder Thor Christensen fra Sandefjord for dokumentfalsk og falsk forklaring overfor politiet og bobestyreren i Hamres konkursbo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- På bakgrunn av anmeldelsen har vi i dag også sendt en henvendelse til politiet der vi ber dem om å vurdere om tiden nå ikke skulle være inne for å løslate Hamre fra varetekt, sier advokat Kjærvik til NTB.

Atle Hamre ble torsdag for en uke siden varetektsfengslet for to uker, siktet for å ha presset eller medvirket til å presse Christensen for 28 millioner kroner, ved hjelp av trusler om legemskrenkelser og bortføring.

Kjensli og Kjærvik rådet Hamre til å samtykke i politiets begjæring om varetektsfengsling, og sa til NTB at de trodde at politiet i løpet av de to ukene ville komme fram til nye og interessante opplysninger til deres klients fordel.

Kjærvik vil imidlertid ikke si om han og Kjensli allerede på det tidspunktet var kjent med de opplysninger som de baserer anmeldelsen mot Christensen på, eller om Hamre nå har gitt dem nye opplysninger.

- Hamre er kjent med innholdet i anmeldelsen, det er alt jeg vil si, sier Kjærvik.

Kjærvik vil heller ikke gå nærmere inn på innholdet i anmeldelsen eller hva det er de mener Christensen har forklart seg falskt om eller hva slags dokumentfalsk det er snakk om.

(NTB)