Hamre isoleres i to uker

Fengslet i fire uker, på sykehus for magetrøbbel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Travkusken Atle Hamre er varetektsfengslet i fire uker. Brev- og besøksforbud gjelder hele fengslingsperioden, og de to første ukene skal Hamre være isolert, bestemte Kristiansand tingrett i ettermiddag.

Det er en  streng fengslingskjennelse. Retten har unntatt siktelsen og begrunnelsen for varetekstfengslingen fra offentlighet.

I ettermiddag har styret i Det Norske Travselskap suspendert Atle Hamre fra norsk travsport inntil videre.

Også en 32-åring fra Sandefjord var framstilt for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett i ettermiddag, men kjennelsen her blir ikke klar før mandag, opplyste vakthavende i tingretten ved kontortidens utløp i dag.

 Han blir sittende i politiets forvaring fram til kjennelsen kommer.32-åringen skal ha vært en av de tre mennene som for drøyt to uker oppsøkte forretningsmannen Trond Willy Wilhelmsen og presset han til å hente en halv million kroner i banken.Hamre var ikke blant disse tre, men en av dem skal ha utpekt den kjente travkusken som oppdragsgiver for innkrevingsturen til Kristiansand.Hamre skulle møtt i Kristiansand tingrett klokken 12.30, men møtte ikke fordi han er innlagt på Sørlandets sykehus for mageproblemer. Hans forsvarer Jonny Sveen la fram påstand om at hans klient skulle løslates, men ble altså ikke hørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer