MIDT I VEIEN: Rett foran bilen til 19 år gamle Christine Rundbråten satte disse to i gang en slåsskamp som varte i flere minutter. Foto Christine  Rundbråten.
MIDT I VEIEN: Rett foran bilen til 19 år gamle Christine Rundbråten satte disse to i gang en slåsskamp som varte i flere minutter. Foto Christine Rundbråten.Vis mer

Hamret løs på hverandre rett foran bilen til Christine

Trafikkdrama på Lørenskog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var i dag tidlig da 19-åringen var ute og kjørte at hun havnet i sitt livs trafikkdrama. Det skjedde langs Gamleveien mellom Ahus og Lørenskog kirke, skriver Romerikes Blad, som først omtalte saken.

- Jeg så en bil komme mot meg i høy hastighet. Plutselig kom det en taxi opp ved siden av denne bilen i mitt kjørefelt. Det var tydelig at den ene sjåføren prøvde å presse den andre ut av veien. De to bilene sperret veien og kom mot meg i full fart, sier Christine Rundbråten til Dagbladet.

Hadde hun ikke bråbremset er hun sikker på at det hadde gått fryktlige galt.

- Hadde jeg ikke bremset hadde jeg nok vært flat nå, sier Rundbråten.

- Ble helt satt ut Hun ble desto mer satt ut da sjåførene gikk ut i veibanen og begynte å slåss.

- Jeg tenkte kanskje jeg burde ringe politiet, men det så ikke ut til at noen ble skada i slåsskampen. De holdt på i et par minutter, sier Rundbråten.  

Deretter gikk de to slåsskjempene tilbake i hver sin bil. Da hadde det dannet seg en del kø på stedet.

Rundbråten fikk ikke registrert hvilket taxiselskap den ene sjåføren jobbet for. Episoden er ukjent for politiet.

- Vi har ikke hørt noe om denne episoden i Lørenskog. Dette er en spesiell hendelse, men den er ikke meldt inn til oss,  sier operasjonsleder Ola Magne Mæle i Romerike politidistrikt til Dagbladet.