<strong>INGEN SKADD:</strong> Dette bildet er fra en skole i byen Beersheba i Israel, som i går ble truffet av en palestinsk rakett. Ingen kom til skade i angrepet. FOTO: REUTERS/Gil Cohen Magen (ISRAEL)/SCANPIX
INGEN SKADD: Dette bildet er fra en skole i byen Beersheba i Israel, som i går ble truffet av en palestinsk rakett. Ingen kom til skade i angrepet. FOTO: REUTERS/Gil Cohen Magen (ISRAEL)/SCANPIX Vis mer

Hamsas-raketter traff boligblokk

Ingen personer skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Militante grupper på Gazastripen har skutt minst ti raketter mot israelske mål, melder palestinske kilder.

En russiskprodusert Grad-rakett traff torsdag et åtte etasjer høyt bolighus i byen Ashdod, som ligger over tre mil nord for Gazastripen.

Ifølge israelske medier begynte det å brenne i den øverste etasjen, men det er ikke kommet meldinger om sårede eller drepte.

Beboerne i de to toppetasjene var fra før av evakuert til et bombesikkert rom, skriver Jerusalem Post.

Flere andre raketter, de fleste av typen Qassam, slo ned flere steder i Israel, men heller ikke her er det kommet meldinger om sårede eller drepte. Rakettene traff mål i byen Beersheva og Eskhol-området.

En talsmann for den væpnede fløyen av Hamas sier at det også ble skutt to raketter mot den israelske militærbasen Hatzerim. Det israelske militæret har ikke kommentert saken.

Siden Israel innledet sin offensiv mot Hamas på Gazastripen lørdag, har militante palestinere skutt over 260 raketter og granater inn i Israel. Tre israelske sivile og en soldat har blitt drept, mens flere titall er såret.

På den andre siden har minst 400 palestinere blitt drept og nesten 2000 såret i de israelske angrepene, ifølge palestinske sykehuskilder.


(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer