- Han bælmer øl og kjederøyker

Britisk tabloid fulgte Maddie-etterforskers flytende lunsjer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag er det 150 dager siden fire år gamle Madeleine McCann forsvant på mystisk vis. Den lille jenta sov i familiens ferieleilighet i Praia da Luz, mens foreldrene satt på tapasrestaurant.

Politiet har hele tiden sagt at de har få spor i saken, og nå har den britiske tabloiden The Mirror sett nærmere på hva etterforskningsleder Goncalo Amaral driver med i arbeidstiden.

Søler øl på buksene

Store deler av dagen går med til lange lunsjer hvor Amaral drikker som en svamp og tyller i seg fiskeretter på lokale restauranter.

Han søler øl på de romslige buksene sine og den rynkete skjorta er kneppet opp for å vise fram gullmedaljongen rundt halsen. Han ser mer ut som en turist enn en etterforsker som er ansvarlig for en sak som har pågått i 150 dager, skriver avisa.

252 tips

Ifølge avisen har etterforskningslederen fått inn 252 tips om den lille jenta. Men de fleste har aldri blitt sjekket ut. Etter at foreldrene Kate og Gerry McCann forlot Portugal har portugisiske etterforskere senket skuldrene og lagt beina på bordet for å slappe av, skriver avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer