Han ble utvist fra landet bare 13 timer etter at han ble arrestert

Danmark gjorde kort prosess med tyven.

KORT PROSESS: Den 32 år gamle innbruddstyven fra Bosnia ble utvist fra Danmark bare 13 timer etter at han ble arrestert. Foto: NTB Scanpix
KORT PROSESS: Den 32 år gamle innbruddstyven fra Bosnia ble utvist fra Danmark bare 13 timer etter at han ble arrestert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 23 søndag kveld fikk dansk politi melding om et pågående innbrudd i et av Banedanmarks lokaler i Horsens.

Innbruddstyvene ante uråd da politiet ankom. De forsøkte å stikke av, men politiet løp raskt opp en av gjerningsmennene som viste seg å være en 32 år gammel mann fra Bosnia.

Allerede klokka 12 dagen etter ble mannen stil for retten i Horsens. Han innrømmet tyveriet av 55 pallerammer til en verdi av 5500 kroner, og forklarte at han hadde ankommet landet bare tre dager i forveien.

I en pressemelding fra politiet utdyper politiadvokat Tobias Engby at retten idømte mannen 30 dagers ubetinget fengsel, og utvisning fra Danmark med innreiseforbud i seks år.

Mannen blir nå sittende i varetekt inntil utvisningen kan fullbyrdes. Engby sier til danske TV2 at det vil skje i løpet av den neste måneden.

Retten la også vekt på at mannen ikke hadde nok penger til å forsørge seg selv, og at han heller ikke kjenner noen som allerede bor i Danmark.

Brekket i det danske jernbaneverkets lokaler, ble ifølge Engby planlagt på en pub i nærheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer