- Han døde i armene mine

KUTA/OSLO: Seint lørdag kveld gikk Nils Marius Teigen (23) fra Stavanger forbi diskoteket Sari Club på Bali. 20 sekunder seinere smalt bombene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg hadde nettopp rundet et hushjørne 50 meter lenger nede i gata, men trykket fra eksplosjonen var likevel så voldsomt at jeg ble kastet i bakken, forteller Teigen til Dagbladet.

Minst 189 mennesker er funnet døde i Kuta.

- Først hørtes et lite smell. Så kom en kjempeeksplosjon. Alt ble slått over ende. Mennesker, biler og glass fløy gjennom lufta, sier Nils Marius.

- Grusomt

Han slapp unna eksplosjonen med mindre skader. En liten glassbit hadde boret seg inn i leggen. Men det merket han ikke før lenge etterpå. Støv og røyk oppslukte hele kvartalet. Nils Marius skjønte knapt hva som hadde skjedd. Da han hadde summet seg, gikk han tilbake mot åstedet. Der ble han møtt av et grusomt syn.

- Det var et totalt kaos. Alt sto i fyr og flamme. Overalt satt og lå mennesker med avsprengte kroppsdeler. Jeg prøvde å hjelpe til så godt jeg kunne. Mange var fulle og satt apatiske på bakken uten å skjønne hva som hadde skjedd.

Teigen forsøkte med det lille han hadde for hånda å forbinde de skadde han kunne nå fram til.

- En yngre mann døde i armene mine. Det var ingenting jeg kunne gjøre, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer