- Han er bekymret

Derfor har det vært stille fra USAs tidligere president, skriver CNN.

- BEKYMRET: Donald Trump skal frykte at føderale myndigheter skal etterforske ham etter angrepet på Kongressen. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst
- BEKYMRET: Donald Trump skal frykte at føderale myndigheter skal etterforske ham etter angrepet på Kongressen. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst Vis mer
Publisert

Donald Trump ble seint lørdag kveld som forventet frikjent i riksrettssaken mot ham. Med sifferne 57-43 i avstemningen i Senatet, var det aldri i nærheten av fellelse.

Trump har holdt en relativt lav profil siden han forlot Det hvite hus til fordel for Mar-a-Lago i Florida. Selv om flere medier har skrevet om Trumps gjøren og laden under riksrettssaken, kom første uttalelse fra hovedmannen selv lørdag kveld. Der fortsatte Trump med påstander han har kommet med i lang tid, blant annet om at han er utsatt for en heksejakt.

Ifølge CNN skal Trump imidlertid fortsatt frykte at han han skal bli etterforsket av føderale myndigheter etter stormingen av Kongressen. Det skal ifølge kanalen også være derfor han har gått relativt stille i dørene etter at Joe Biden ble president.

- Han er bekymret, sier en av hans nære rådgivere til CNN.

Varslet nyheter

Det må nevnes at Donald Trump er utestengt fra sosiale medier som Twitter og Facebook, og at han dermed er fratatt det han blant annet brukte hyppig som et talerør under forrige riksrettssak mot ham for ett år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer