Han er i ferd med å slippe unna, men så får politiet uventet hjelp. Ukjent mann hylles som «legende»

- Takk til han som hjalp oss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Kingston utenfor Londons bykjerne sparte ikke på superlativene da de skulle beskrive en snarrådig mann som var ute på byen lørdag kveld.

Betjentene jaget nemlig en ung mann gjennom gatene da den våkne mannen stakk ut en fot, og sørget for at politiet kunne pågripe den mistenkte.

- Takk Utfra videobildene, som du kan se øverst i artikkelen, ser det ut som om den mistenkte mannen er i ferd med å slippe unna før flukten får en brå stopp på brosteinene.

Etter det som av politiet blir beskrevet som en heltedåd, snur velgjøreren seg bort, og spaserer rolig fra åstedet.- Takk til han som hjalp oss under en politijakt, skriver de på Twitter, og slenger på et par emneknagger som #TrippedUp og #Legend.

Arrestasjon I etterkant av episoden har en talsperson for Scotland Yard bekreftet overfor ITV at det ble gjort en arrestasjon.

- Klokka 23.20 på lørdag 6. februar ble politibetjenter i nærheten av Clarence Street i Kingston gjort oppmerksom på to menn som solgte narkotika. Mennene forlot stedet før politiet ankom, men en av dem ble stoppet. Han forsøkte så å stikke av, men ble pågrepet ved hjelp av en forbipasserende.Videoen har i skrivende stund blitt sett 190 000 ganger på Facebook, og blitt delt nesten 2000 ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer