- Han er ikke den skarpeste kniven i skuffen

Presidentutfordrer Donald Trump slår tilbake mot Hollywood-stjerna Robert De Niro.

SKJELLES UT: Skuespiller Robert De Niro blir skjelt ut av kjendisriking Donald Trump etter at han kritiserte Trumps angrep mot president Barack Obama. Foto: REUTERS/Mohammed Dabbous
SKJELLES UT: Skuespiller Robert De Niro blir skjelt ut av kjendisriking Donald Trump etter at han kritiserte Trumps angrep mot president Barack Obama. Foto: REUTERS/Mohammed Dabbous Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Angrepet fra Donald Trump på Fox News i dag kommer etter at Robert De Niro kritiserte Trump for hans forsøk på å skape tvil rundt president Barack Obamas fødested.

Trump har gjentatte ganger gått til voldsomme angrep på Obama og sagt at mistanken om at han ikke er født i USA, slik grunnloven krever, er blitt styrket. Kjendisrikingen har også sagt at han dermed mistenker at Obama står bak den største svindelen i amerikansk historie.

- Som en bilselger Trumps utspill har gjort ham svært populær blant mange republikanske velgere, som gjerne vil ha ham som presidentkandidat, men alle bevis tyder på at Obama ble født på Hawaii i 1961.

- Jeg skal ikke nevne navn, men det enkelte personer har gjort i nyhetene de siste ukene, er galskap. De kommer med påstander om folk som de ikke engang kan belegge. Få orden på fakta før du begynner å si slike ting om folk, sa De Niro i et intervju med NBC i helga.

Han bekreftet seinere at det var Trump han siktet til.

- Det er en bløff. Det blir som en bilselger. Ikke gå ut og si ting uten at du kan underbygge dem. Hvordan våger du? Det er en skrekkelig ting å gjøre, sier De Niro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer