- Han er nervøs

Ekspresident Donald Trumps tidligere pressesekretær Stephanie Grisham mener at Trumps nye meldinger avslører at han er nervøs.

- NERVØS: Ekspresident Donald Trumps tidligere pressesekretær Stephanie Grisham mener at han kjenner presset. Arkivfoto: Andrew Harnik / AP / NTB
- NERVØS: Ekspresident Donald Trumps tidligere pressesekretær Stephanie Grisham mener at han kjenner presset. Arkivfoto: Andrew Harnik / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er veldig avslørende.

Det sier tidligere president Donald Trumps avgåtte pressesekretær Stephanie Grisham til CNN.

Grisham var pressesekretær for Trump en periode fra 2019-2020, før hun gikk over til å være pressesekretær for kona hans, Melania Trump.

- Jeg tror han må være nervøs. Jeg skjønner ikke hvordan han ikke skulle være det. Jeg mener, han er under seks-sju-åtte ulike etterforskninger. Og nå har folk tatt seg inn i hjemmet hans og tatt med seg beviser, sier hun til kanalen.

- Holder seg til det

- Jeg tror at det faktumet at han fortsetter å endre beskjedene han sender meg, som har jobbet for ham så lenge, det er veldig avslørende, sier hun.

Hun sier at Trump har endret standpunkt om etterforskningene mange ganger den siste tida.

Mar-a-Lago, Trumps luksuseiendom i Florida, ble ransaket av FBI-agenter. Video: AP Vis mer

- Vanligvis tar han et standpunkt, og holder seg til det, også hvis det er helt feil standpunkt, sier Grisham.

Etter at FBI gjennomførte en razzia mot Trumps hjem i Mar-a-Lago i Florida, har han gjentatte ganger krevd ransakelsesordren offentliggjort. En kraftig sensurert versjon ble publisert fredag.

- All in

I etterkant har Trump reagert kraftig på at så store deler av dokumentet fremdeles er hemmelig.

- De vil bare se hva som er sensurert fordi de vil se hvem som snakker med FBI og de vil vite nøyaktig hva Justisdepartementet har så de kan begynne å utarbeide et budskap mot det, sier hun.

- Det er ikke likt ham å endre budskap så ofte. Han er mye bedre på PR enn det. Jeg vet det høres dumt ut, men som regel når han går «all in» på ett eller annet, uansett hvor sykt eller feil det er, kommer han seg unna med det, sier Grisham.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer