Han er «norgesmester» i konkurser

Lloyd Karl Kleivene (60) har satt en lite attraktiv norgesrekord. Han har flest konkurser og tvangsavviklinger de siste fem åra.

KONKURS-KONGE: Samlede krav i Lloyd Kleivenes mange konkursselskaper utgjorde over en halv milliard kroner i januar 2015 (bildet). Foto: ANDERS MARTINSEN
KONKURS-KONGE: Samlede krav i Lloyd Kleivenes mange konkursselskaper utgjorde over en halv milliard kroner i januar 2015 (bildet). Foto: ANDERS MARTINSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Konkursene har ført til store økonomiske tap og store menneskelige lidelser for andre. I kjølvannet av konkursene ble Kleivene tiltalt for grov økonomisk kriminalitet.

Dagbladet har – til en artikkelserie som starter i dag – innhentet et materiale over alle selskaper og personer i ansvarlige roller som har gått konkurs i Norge siste fem år. Vi har rangert «konkurstoppen», og utelatt personer med ryddige konkurser. På denne «verstinglista» har Kleivene uoffisiell norgesrekord siden 2013, med 34 konkurser og tvangsavviklinger.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer