Han er Trumps ukjente russerproblem

Trump-rådgiver hadde mystisk kontakt med Wikileaks-grunnlegger og notorisk hacker.

UNDER LUPEN: Roger Stone var en av de første Trump-rådgiverne før han offisielt ga seg i slutten av 2015. Siden har han hatt en uformell rolle, og er kjent for sin lefling med konspirasjonsteorier. Foto: NTB SCANPIX
UNDER LUPEN: Roger Stone var en av de første Trump-rådgiverne før han offisielt ga seg i slutten av 2015. Siden har han hatt en uformell rolle, og er kjent for sin lefling med konspirasjonsteorier. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Allerede på 70-tallet slo strategen Roger Stone (64) seg opp i amerikansk politikk som rådgiver for Richard Nixon.

I Washington er han kjent som en mann med slu triks og utspekulerte metoder for å finne svakheter hos sine politiske motstandere.

Spørsmålet er om han nå har gjennomført det slueste av dem alle: Å samarbeide med russerne for å slå Hillary Clinton i valget og få sin venn gjennom mange tiår, Donald Trump, inn i Det hvite hus.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer