Han får opp mot 13 000 kroner timen for å redde barna til de rike og berømte

Møt supermentoren Topes Calland.

TAR MED KJENDISBARNA VEKK: Topes Calland (t.v) er den som korrigerer rikmannsbarna når de er ute av kurs. Her med Micheal Neeson, sønn av Liam, under åpningen av et motegalleri i London. Foto: Getty Imagas
TAR MED KJENDISBARNA VEKK: Topes Calland (t.v) er den som korrigerer rikmannsbarna når de er ute av kurs. Her med Micheal Neeson, sønn av Liam, under åpningen av et motegalleri i London. Foto: Getty ImagasVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

[teaser]Hvem ringer de rike og berømte til når barna deres er på villspor? Svaret er Topes Calland (30). Hans unike form for veiledning er like uortodoks som den er effektiv.

Spørsmålet er: Hvordan gjør han det?

- Deler av håret mitt ble dratt ut, blått øye, en kniv over ryggen min ... Og så var det den gangen en unggutt prøvde å sette fyr på meg. Mens jeg sov.  [/teaser]

Topes Calland forteller hva han har måttet tåle i jobben som mentor for de gærne barna til de rike og berømte.

- Han har det veldig bra nå, altså. Men han var 14 år da det skjedde, og puberteten kan forverre små ustabiliteter. Det var narkotikaproblemer inne i bildet også. Og han hadde en tendens til å bli litt vill ...

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.