- Han forsøkte å flykte

Kjæresteparet er ikke i tvil: Dette er den rasende mannen som de så slå og forfølge Johnny Øvergård. Få meter unna, noen minutter seinere, ble Øvergård funnet døende i veibanen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Ansiktet til forfølgeren var preget av raseri. Han enset oss knapt. Akkurat idet vi passerte dem på kloss hold, langet han ut et slag etter Øvergård, forteller paret.

De to er politiets kronvitner.

Deres vitnemål seint mandag kveld ble utslagsgivende for at drosjesjåføren nå sitter varetektsfengslet, siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Sloss i veibanen

Gutten (21) og jenta (19) kjørte langs Trondheimsveien i Frogner sentrum om lag klokka kvart over to natt til søndag, da de ble oppmerksomme på en parkert drosje med åpen bakdør i ei busslomme.

- Vi passerte grendehuset da jeg la merke til drosjen der framme, forteller gutten.

- Da vi kom nærmere, så vi at drosjen var tom, men at to mennesker sloss midt i veibanen. Det vil si, de sloss ikke. Mannen som vi i dag vet var Øvergård, så ut til å ha fått juling. Han forsøkte å flykte. Hodet hang, og han sjanglet litt, men han forsøkte åpenbart å komme seg unna noe eller noen. Bak ham kom mannen som vi i dag vet er drosjesjåføren. Vi kjenner ham igjen på ansiktet og det høye hårfestet. Det syntes på hele ansiktet at han var sint, forteller de to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer