- Han forventer å bli løslatt. Han vet like lite som alle andre om hvor det er blitt av henne

Offiseren framstilles for varetektsfengsling. Skipet har reist uten ham.

HAR REIST: «Anangel Explorer» lå på Ofotfjord utenfor Narvik i går kveld. Tirsdag morgen har det seilt avsted. Det er funnet blodsøl inne i båten, og den greske skipsoffiseren i 30-åra måtte bli igjen i Narvik, siktet for drap. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
HAR REIST: «Anangel Explorer» lå på Ofotfjord utenfor Narvik i går kveld. Tirsdag morgen har det seilt avsted. Det er funnet blodsøl inne i båten, og den greske skipsoffiseren i 30-åra måtte bli igjen i Narvik, siktet for drap. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NARVIK (Dagbladet): - Han mener å ikke ha noe med dette å gjøre. Det er klart han forventer å bli løslatt, sier advokat Egil Malm til Dagbladet.

- Fra båtens og sin egen Han forsvarer den greske skipsoffiseren i 30-åra som i går ble pågrepet og siktet for drap etter at det ble funnet blodsøl om bord i «Anangel Explorer» - som en kvinne i 30-åra var meldt savnet fra.

Hun er fortsatt sporløst borte.

I dag skal mannen framstilles for varetektsfengsling i Ofoten tingrett i Narvik. Politiet vil trolig be om at han fengsles i fire uker mens de jobber for å finne ut hva som er skjedd.

- Han bestrider å ha gjort noe straffbart, og han vet like lite som alle andre hvor denne kvinnen er blitt av. Han har prøvd å ringe henne et utall ganger da båten var på vei fra Amsterdam til Narvik. Både fra båtens telefon og sin egen telefon. Den har vært stengt, sier forsvareren.

- For å undersøke nærmere har han vært i kontakt med hennes familie, for å høre om de kunne vite hvor hun er. Det har han gjort både via telefon og SMS. Men de vet heller ikke hvor hun er blitt av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer