- Han gjemte seg inne blant dyrene hele natta

20-åringen som ble drept av tigre i natt, må ha tatt seg gjennom en 3,5 meter dyp vollgrav.

VOLDGRAV: For å nå inn til tigrene må man ta seg gjennom en vollgrav som er minst tre og en halv meter dyp. Det er ingen mulighet å unngå vollgraven for å komme inn til dyrene. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
VOLDGRAV: For å nå inn til tigrene må man ta seg gjennom en vollgrav som er minst tre og en halv meter dyp. Det er ingen mulighet å unngå vollgraven for å komme inn til dyrene. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Zoologisk Hage i København går nå gjennom overvåkingsbilder for å finne ut hvordan en 20 år gammel mann ble drept av tigre i løpet av natta.

Men allerede nå slår politiet fast at mannen har befunnet seg inne i dyreparken i hele natt.

- Vi har funnet ut at mannen tok seg inn i dyreparken i 22-23-tida i går, sier Lars-Christian Borg fra Københavns politi til ekstrabladet.dk.

Drept på stedet Politiet tror at mannen, som opprinnelig er fra Midtøsten, ankom dyreparken på en sykkel. Et vitne har opplyst at mannen plasserte sykkelen utenfor gjerdet, før han krabbet inn i dyreparken. Politiet mener de har funnet stedet der mannen tok seg inn i parken.

- Vi vet ikke hva han har gjort i parken i løpet av natta. Vi vet heller ikke om han har løpt ut i vannet eller falt ut i det. Det vi er sikre på, er at idet tigerne angrep han, ble han drept på stedet, sier Borg til ekstrabladet.dk.

For å nå inn til tigrene må man ta seg gjennom en vollgrav som er minst tre og en halv meter dyp. Det er ingen mulighet å unngå voldgraven for å komme inn til dyrene, skriver avisa.

- Vet ingenting Flere nordmenn befinner seg i Zoologisk Hage i København i dag, blant dem familien Barlund fra Skjetten og Rælingen.

- Vi ventet på bussen ved hotellet da bestefar ringte fra Norge og sa at Zoologisk Hage var stengt, men vi tok sjansen og dro likevel, sier Irene Barlund (56) til Dagbladet. 

Familien forteller at de ikke fikk noen informasjon ved inngangen, men måtte selv spørre de ansatte. Dyreparken åpnet til vanlig tid.

 - Vi vet egentlig ingenting. De ansatte er sikkert ganske forfjamsa, og det har vi full forståelse for, sier Lene Barlund.

17. juni ble en dyrepasser drept aav ulv i Kolmården dyrepark i Sverige. Hun ble omringet av ulvene da hun skulle mate dem inne i innhegningen deres.

DREPT: En 20 år gammel mann ble drept av tigre på Zoo i København i natt. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
DREPT: En 20 år gammel mann ble drept av tigre på Zoo i København i natt. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet Vis mer