Han hadde ingen anelse om at kona lagret sju døde spedbarn i garasjen

Nå er han frikjent.

VISSTE INGENTING: Det var West som selv fant de drepte spedbarna da han ryddet i garasjen deres i Pleasant Grove, Utah etter å ha sluppet ut av fengsel der han satt inne i over åtte år for narkotikaforbrytelser. Han hevder han ikke hadde noen anelse om hva kona Megan Huntsman gjorde med barna deres. Foto: AP Photo/Rick Bowmer/NTB Scanpix
VISSTE INGENTING: Det var West som selv fant de drepte spedbarna da han ryddet i garasjen deres i Pleasant Grove, Utah etter å ha sluppet ut av fengsel der han satt inne i over åtte år for narkotikaforbrytelser. Han hevder han ikke hadde noen anelse om hva kona Megan Huntsman gjorde med barna deres. Foto: AP Photo/Rick Bowmer/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): USA har det siste året blitt rystet av en grusom og grotesk drapssak der den 40 år gamle Megan Huntsman har tilstått drap på seks av sine egne nyfødte barn i perioden 1996 til 2006. Det ble slått fast at det sjuende barneliket var dødfødt.

Hun har deretter gjemt dem i garasjen uten å fortelle det til noen, skriver CNN.

Nå snakker ektemannen og faren til de drepte barna, Darren West, ut ifølge nyhetsbyrået Associated Press - her gjengitt av New York Post.

Han hevder hardnakket at han ikke visste om de bestialske handlingene til kona. Han var altfor ruset på metamfetamin, marihuana og kokain.

- Ante ikke Det var West som selv fant de drepte spedbarna da han ryddet i garasjen deres i Pleasant Grove, Utah etter å ha sluppet ut av fengsel der han satt inne i over åtte år for narkotikaforbrytelser.

West innrømmer at han visste om noen av graviditetene til kona, men hun skal ha fortalt ham at hun spontanaborterte.

Han innrømmer dog at han ikke visste hva hun gjorde med fosterne, men sier at han ikke klarte å bry seg da han i den aktuelle perioden var konstant ruset på enten metamfetamin, kokain eller marihuana.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.