Flyktningkrisa:

Han har fotografert krig og kriser i nesten 20 år. Denne dagen kommer han aldri til å glemme

Greske Aris Messinis har alltid ønsket å være fotograf.  Om han klarer å vekke ett menneske, er han fornøyd. 

BLE REDDET: Denne lille gutten falt i Middelhavet da redningsmannskapene nærmet seg den overfylte fiskebåten tirsdag: - Gutten ble reddet, takk gud. Vi kjørte mot båten, fikk hentet gutten og kjørte videre. Hvis vi hadde stått ved båten, hadde alle menneskene forsøkt å hoppe over til oss. Da ville vi gått under, alle sammen, sier Aris Messinis, fotografen som tok alle de dramatiske bildene. Foto: Aris Messinis / Afp / Scanpix 
BLE REDDET: Denne lille gutten falt i Middelhavet da redningsmannskapene nærmet seg den overfylte fiskebåten tirsdag: - Gutten ble reddet, takk gud. Vi kjørte mot båten, fikk hentet gutten og kjørte videre. Hvis vi hadde stått ved båten, hadde alle menneskene forsøkt å hoppe over til oss. Da ville vi gått under, alle sammen, sier Aris Messinis, fotografen som tok alle de dramatiske bildene. Foto: Aris Messinis / Afp / Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Du er på en båt i Middelhavet. Like foran deg er 16 båter, som alle er så overfylte at de kan synke hvert øyeblikk. Gummi- og trebåtene er lastet med livredde mennesker: Barn, kvinner og menn som hyler og skriker. De tror de er i ferd med å dø.

- Dette er hva som skjer i Middelhavet nå. Det er sjokkerende, fælt og ubeskrivelig. Men bildene må ut til verden, uansett hvor hardt det er å se dem, sier den greske fotografen Aris Messinis på telefon til Dagbladet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer