Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Han har kidnappet Stacy (7) og Mahy (10)

Belgisk politi etterlyser hovedmistenkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet offentliggjorde i kveld navnet og flere bilder av Abdallah Ait Oud, en 39 år gammel mann de nå jakter på i forsvinningssaken som har rystet Belgia, skriver nyhetsbyrået AP.

Ait Oud skal ha blitt sett i nærheten av stesøstrene Nathalie Mahy og Stacy Lemmens. De to jentene, som er sju og ti år gamle, ble sporløst borte fra en gatefest i byen Liege vest i landet.

Store politistyrker har blant annet ransaket den hovedmistenktes hjem i Liege og leter nå i et stadig større område etter hjentene, blanta nnet i et nedlagt sykehus og ved elva Meuse som renner gjennom byen.

Ifølge den belgiske nettavisen Expatica skal Ait Oud tidligere være dømt for kriminelle handlinger knyttet til hans pedofile legning.

Belgiske medier har sammenlignet forsvinningssaken med da den pedofile seriemorderen Marc Dutroux kidnappet, voldtok og drepte to åtte år gamle jenter som var bosatt i Liege.

TIDLIGERE DØMT: 39 år gamle Abdallah Ait Oud Foto:  POLITIET
TIDLIGERE DØMT: 39 år gamle Abdallah Ait Oud Foto: POLITIET Vis mer
<B>SAVNET:</B> Ingen utenom en eventuell gjerningsmann vet nå hvor Nathalie Mahy og Stacy Lemmens er.
<B>MASSIVT SØK</B>: Politiet trappet i dag opp letingen etter de forsvunnede barna.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling