Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Han har sår på brystet, armene og ryggen

«Person av interesse» i Annie Le-saken vil snart bli arrestert, sier kilder.

SJEKKES FOR DRAP:  Labteknikeren Raymond Clark ble hentet inn av politiet tirsdag kveld. Etter å ha ransaket boligen hans og tatt DNA-prøver fikk Clark gå. - VI har ingen myndighet til å holde på ham på dette tidspunktet, sier politiet.  Foto: AP Photo/The Hartford Courant, John Woike/Scanpix
SJEKKES FOR DRAP: Labteknikeren Raymond Clark ble hentet inn av politiet tirsdag kveld. Etter å ha ransaket boligen hans og tatt DNA-prøver fikk Clark gå. - VI har ingen myndighet til å holde på ham på dette tidspunktet, sier politiet. Foto: AP Photo/The Hartford Courant, John Woike/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Labteknikeren som sjekkes for drapet på Yale-studenten Annie Le har sår på brystet, armene og ryggen. Det sier kilder til ABC News. Labteknikeren Raymond Clark, er ikke siktet, men beskrives av politiet som en «person av interesse.»

Statusen hans kan imidlertid bli endret om kort tid. Ifølge New Haven Register er politet klare for å arrestere han etter at DNA-et hans knyttes til drapet.

Talsmann for politiet i Connecticut Joe Avery sier i dag at en arrestasjon i saken er nær forestående, melder AP.

Kjempet i mot
Rettsmedisinerne bekrefter i dag at den 24 år gamle superstudenten ble kvelt.

Annie Le, som ble funnet drept, gjemt inne i en vegg i bygningen der hun forsket, veide bare litt over 40 kilo. Kilden sier til ABC News at politiet likevel fant bevis på at hun må ha kjempet med drapsmannen.

På en beholder for skittentøy er det funnet blodsøl og en perle fra halskjedet hennes er funnet på gulvet i kjelleren. Det er også funnet et par blodige plasthansker.

Ifølge ABC News skal Clark ha sendt en sms til Le samme dagen som hun døde, hvor han ba om et møte for å diskutere renholdet i labmusenens bur.

Le var doktorgradstudent og brukte mus i forskningen sin, mens Clark var ansatt i en mer praktisk rolle på laboratoriet.

Clark ble hentet inn av politiet i går. Politiet har ransaket huset hans og tatt en DNA-prøve av ham, men etter dette fikk han slippe ut.

Under oppsikt
- Han kunne blitt arrestert hvis han hadde nektet å avgi en DNA-test, men han samarbeidet, og ble derfor løslatt, sier talsmann for politiet i New Haven Jessica Mayorga til CNN.

Politiet har nå skaffet seg to nye ransakingsordre. En til en eiendom som tilhører Clark som ikke var med i den første ransakingordren, den andre til Clarks bil.

- Vi vet hvor Clark er til en hver tid, svarte politisjef i New Haven James Lewis på spørsmål om politiet hadde ham under overvåking.

Han la til at det også er andre som politiet følger «til en hver tid». Det har ikke blitt bedt om andre ransakingsordre enn de som involverer labteknikeren.

Ifølge Lewis svarte Clark først på spørsmål fra politiet. Etter en stund ba han imidlertid om en advokat og nektet å svar mer.

- Vi har ingen myndighet til å holde ham på dette tidspunktet, sa Lewis.

Han bekrefter at Le og Clark jobbet i samme bygning, men ville ikke kommentere om de kjente hverandre.

DREPT:  Annie Le (24) ble funnet drept søndag, på det som skulle ha vært bryllupsdagen hennes. Hun ble funnet skjult i en vegg i en bygning på prestisjeuniversitetet Yale. Foto: REUTERS/Yale University Police/Scanpix
DREPT: Annie Le (24) ble funnet drept søndag, på det som skulle ha vært bryllupsdagen hennes. Hun ble funnet skjult i en vegg i en bygning på prestisjeuniversitetet Yale. Foto: REUTERS/Yale University Police/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling