Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Han hindret meg og gjorde det vanskelig å komme forbi

En 22 år gammel kvinne og en 24 år gammel mann skylder på hverandre etter dødsulykke i Møre og Romsdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag startet straffesaken mot en 22 år gammel kvinne og en 24 år gammel mann som begge er tiltalt for uaktsomt bildrap etter at en ung kvinne døde i en bilulykke ved Malmefjorden i Møre og Romsdal 24. juli i fjor.

Ulykken skjedde da bilen som den 22 år gamle kvinnen kjørte forsøkte å passere bilen til 24-åringen, melder Romsdals budstikke på sin nettutgave, rbnett.no.

22-åringen, som hadde tre passasjerer i bilen, mistet kontrollen da hun skulle legge seg tilbake i kjørefeltet etter forbikjøringen.

Bilen rullet rundt og havnet på et jorde.  En av passasjerene Belinda Kristin Sandblåst omkom da hun ble kastet ut av bilen.

De to tiltalte har forskjellige versjoner av hendelsesforløpet forut for ulykken, og gir hverandre skylden for at det gikk galt, skriver rbnett.

- Han hindret meg og gjorde det vanskelig å komme forbi og tilbake i fila mi igjen, forklarte den 22-årige kvinnen.

24-åringen forklarte derimot i retten at han fikk mistanke om at kvinnen ville kappkjøre og at denne mistanken ble bekreftet ved at hun kjørte helt opp i bakdelen på bilen.

Han har forklart at bilen hans trolig hadde en hastighet på mellom 140-150 kilometer da den andre bilen kjørte forbi. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media