- Han kaller seg selv sexavhengig og kaldblodig

Detaljer fra siktede Castros politiavhør kommer fram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen som skal ha holdt Michelle Knight, Amanda Berry og Gina DeJesus fanget i ni, ti og elleve år, skal ha fortalt i politiavhør at han er «avhengig av sex» og «kaldblodig».

Det er kommet fram i flere lokale medier i Cleveland, USA, blant annet hos TV-stasjonen WKYC.

Overvåkes døgnet rundt Ariel Castro (52) ble torsdag formelt siktet for kidnapping og voldtekter av de tre jentene han skal ha holdt fanget. En seks år gammel jente, som seinere er identifisert som Berrys datter, skal ha blitt født i fangenskap.

Castro holdes nå under konstant oppsyn, for å unngå at han skal ta sitt eget liv i varektekt.

Ifølge CBS News skal Castro tidligere ha skrevet selvmordsbrev, hvor han skal ha hevdet at han ble seksuelt misbrukt som barn.

- Null respekt for menneskelivet På en pressekonferans torsdag kveld, norsk tid, kom det fram at påtalemyndighetene vil jobbe for å få Castro idømt dødsstraff.

- Dette er det verste eksempelet på ondskap, sier aktor Timothy J. McGinty, som mener Castros påståtte gjerninger vitner om «null respekt for menneskelivet».

Stadig flere detaljer fra tiåret i Skrekkens hus kommer fram.

Telegraph skriver blant annet at søskenbarnet til DeJesus har fortalt at kvinnene ble nødt til å feire bortføringsdagen hvert år, med kake.

- Han feiret bortføringen deres som en bursdag, sier søskenbarnet.

- Bør idømmes dødsstraff Broren til Michelle, som skal ha abortert fem ganger etter å ha blitt gravid med Castro i fangenskapet, er klar på hva han ønsker skal skje med søsterens påståtte kidnapper:

- Jeg skulle ønske han var død. Han bør idømmes dødsstraff, sier Michelles bror til byens lokale TV-stasjon, WKYC.

Det er ifølge WKYC 700 savnede barn bare i staten Ohio, hvor de tre jentene mandag ble funnet.