- Han kalte guttene for "jentene mine"

- Sønnene mine var bare seks og åtte år, sier moren om sønnenes møte med Lommemannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):  Dagbladet.no har snakket med moren til to gutter som ble antastet i badstua på svømmehallen på Fjell ungdomsskole seinhøstes 1999.

Da guttenes mor fikk vite at Lommemannen omsider var tatt, gikk hun rett inn på badet og spydde.

Overgrepet skjedde like før det mye omtalte overgrepet mot en tolv år gammel gutt på Sotra i november samme år. Den antatte Lommemannen ble pågrepet og siktet, og overgrepene i bergensområdet stoppet plutselig opp.

Etter at etterforskerne offentlig spurte seg hvorfor det ble en brå stopp i Lommemannens overgrep i 1999, koblet den tidligere lensmannen i Sotra, Oddvar J. Ågotnes, to og to sammen.

- Ventet i badstua

- Han satt i badstua og ventet da de to guttene mine kom opp fra bassenget sammen med en kamerat. Guttene var da seks og åtte år, kompisen var sju. Mannen sendte de to eldste guttene ut for å hente vann til å helle på ovnen, mens han ble igjen alene i badstua med minstegutten. Her gnikket han seg inntil guttungen og la kjønnsorganet på skuldra hans, forteller moren.

Da de to eldste guttene kom inn i badstua og begynte å kravle under benkene kom også de i nærkontakt med mannen.- Han kalte dem for "jentene mine", sier moren.Merket seg bilen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer