- Han kastet to bager inn i en bil, og så skjøt han opp i lufta med et automatvåpen

Væpnet politi jakter fire gullsmedranere i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En gullsmed på Grønland i Oslo er blitt ranet i formiddag.

- Politiet er på stedet i forbindelse med et med væpnet ran. Skudd er avfyrt, ingen personer er meldt skadd, melder Oslo-politiet på Twitter.

Politiet går ved 1255-tida ut med følgende beskrivelse av ranerne:

- I forbindelse med med gullsmedranet søker politiet etter følgende gjerningsmenn: Fire unge menn, iført olabukser og grå jakke med grå stripe over brystet/og ermet. En med grønne sko, en med svarte sko med hvit S på siden og hvit såle, sort ryggsekk med hvitt på. Finlandshetter eller dykkermaske. Røde hansker.

Så ranerne Det ligger to patronhylser igjen utenfor lokalet til gullsmeden.

Ifølge øyenvitner har bevæpnet politi stoppet flere biler ved Tøyen skole, trolig på jakt etter gjerningsmannen. Politihelikopter deltar også i søket. Politiet avhører også vitner i området rundt Grønlands Torg. Vitner Dagbladet har vært i kontakt med gir delvis sammenfallende beskrivelser av ranet:

- Vi så fire maskerte ranere. Da de kom ut av gullsmeden skjøt de ett skudd i lufta. Deretter kjørte de bort i en Audi A3, sier et øyenvitne til Dagbladet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.