Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Han kom for å skyte folk

Fire drept i skuddrama på kjøpesenter i Kansas City i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre personer ble drept søndag ettermiddag etter at en mann begynte å skyte rundt seg ved et kjøpesenter i Kansas City i USA. En fjerde død person, en eldre kvinne, ble funnet i et hus i nærheten like før, og mye tyder på at de to hendelsene kan knyttes til hverandre. 

Drapsmannen kom kjørende i den eldre kvinnens stjålne bil, skjøt en politimann og reiste mot en parkeringsplass. Her begynte å skyte på bilene rundt seg, og drepte to personer, ifølge nyhetsbyrået AP.  

Deretter gikk mannen inn på kjøpesenteret Ward Parkway Shopping, der han skjøt og skadet ytterligere to personer. Mannen ble drept av politiet etter at de fant utenfor shoppingsenteret.

Politimannen ble skutt i armen og er ikke livstruende skadd, mens tilstanden til de to andre sårede ikke er kjent.

- Det virker som han kom til kjøpesenteret for å skyte folk. Om det var tilfeldig eller ikke, vet vi ikke, sier Tony Sanders, en talsmann for politiet i Kansas City, ifølge CNN.

Et vitne forteller at hun så en ung mann med en avsagd hagle som ble jaget av politiet i området. Et annet vitne forteller om flere runder med skudd før hun fikk stengt butikken som hun driver på kjøpesenteret.

Vitnet Queea Miller fortalte at skytingen skjedde på parkeringsplassen utenfor kjøpesenteret. Mannen skal ha skutt mot en Starbucks-kiosk, tatt en pause og begynt å skyte igjen.

Politiet gikk gjennom kjøpesenteret søndag kveld for å utelukke at mannen hadde en medskyldig i skytingen.

SKJØT RUNDT SEG: Ifølge vitner skal mannen ha skutt rundt seg med en avsagd hagle ved kjøpesenteret Ward Parkway Shopping i Kansas City i USA. Foto: Orlin Wagner/AP/Scanpix
SKJØT RUNDT SEG: Ifølge vitner skal mannen ha skutt rundt seg med en avsagd hagle ved kjøpesenteret Ward Parkway Shopping i Kansas City i USA. Foto: Orlin Wagner/AP/Scanpix Vis mer

Skyteepisoden i Kansas City kommer knappe to uker etter at en student skjøt og drepte 32 menensker på universitetet Virginia Tech.

- Han kom for å skyte folk
SJEKKET SENTERET: Politiet gikk gjennom senteret for å utelukke at det fantes flere bevæpnede folk i området.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling