Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Han kommer seg nok ikke videre med det første

Lastebil havnet i elva i Porsgrunn.

TRILLET: Lastebilen begynte å trille da sjåføren stod bak den. Nå jobbes det med å få den ut av vannet. Her politibetjent Olav Lundeberg. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
TRILLET: Lastebilen begynte å trille da sjåføren stod bak den. Nå jobbes det med å få den ut av vannet. Her politibetjent Olav Lundeberg. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En lastebilsjåfør ble i formiddag vitne til at lastebilen hans trillet rett ned i Lilleelva i Porsgrunn i Telemark.

- Han stod bak bilen da den begynte å rulle. Den ligger fortsatt i elva, sier Petter Hovet, operasjonsleder i Telemark politidistrikt.

Operasjonslederen kjenner ikke til hva som var i lastebilen, eller hvorfor den begynte å trille.

- Dykkere er nå på plass i elva og prøver å feste stropper på bilen slik at den kan løftes opp. Bilen må nok tørkes mye, så sjåføren kommer seg nok ikke videre med det første, sier Hovet.

Traileren havnet i en del av elva som ligger innerst i en blindvei, og ingen ble skadd i uhellet.

Ifølge ta.no skal ikke alle som så lastebilen havne i elva ha fått med seg at sjåføren stod utenfor, så en av tilskuerne hoppet uti vannet for å se etter sjåføren.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media