Han la ut bilde av sin smilende datter (8). Mindre enn en time senere var hun drept

Mylee Billingham ble fraktet til sykehuset, men livet hennes sto ikke til å redde.

DREPT: Åtte år gamle Mylee Billingham ble funnet hardt skadd i en leilighet utenfor Walsall i England, og døde kort tid etter på sykehuset. The Telegraph skriver at den 54 år gamle faren hennes er arrestert. Foto: Politiet
DREPT: Åtte år gamle Mylee Billingham ble funnet hardt skadd i en leilighet utenfor Walsall i England, og døde kort tid etter på sykehuset. The Telegraph skriver at den 54 år gamle faren hennes er arrestert. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag kveld rykket politiet i West Midlands ut til en en leilighet i Brownshills utenfor Walsall i England.

Der fant de den åtte år gamle Mylee Billingham hardt skadd, og selv om hun ble fraktet til sykehuset sto livet hennes ikke til å redde.

På adressen fant politiet også en 54 år gammel mann med stikkskader i mageregionen. Han ligger hardt skadd på sykehuset, men er utenfor livsfare og er mistenkt for drapet på den åtte år gamle jenta. Det melder politiet i en pressemelding.

The Telegraph og The Times skriver at den pågrepne mannen er åtteåringens far, og på hans Facebook-konto florerer det av bilder av den unge jenta.

Det siste bildet, der det ser ut som om hun sitter i senga og smiler med et stykke pizza på en tallerken, ble lastet opp bare 15 minutter før politiet mottok nødsamtalen.

- I sjokk

Nabo Graham Greatrex forteller ifølge Sky News at han måtte ta hånd om åtteåringens mor etter at hun fortalte ham at en mann «hadde knivstukket den lille jenta hennes».

- Hun var i sjokk, og klarte ikke å si noe annet.

Til The Telegraph sier han det er seks måneder siden en mann flyttet inn i leiligheten hvor Billingham ble funnet, men at han ikke kjenner ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer