- Han leste om seg selv på internett da han ble pågrepet

Politiet pågrep den drapsmistenkte Luka Rocco Magnotta i Berlin i Tyskland i går.

PÅGREPET: På dette bildet fra CCTV blir Luka Rocco Magnotta (29) ført ut av en internettcafe i Berlin av politiet. Foto: AP Photo/AP Video/NTBscanpix
PÅGREPET: På dette bildet fra CCTV blir Luka Rocco Magnotta (29) ført ut av en internettcafe i Berlin av politiet. Foto: AP Photo/AP Video/NTBscanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går ble den tidligere pornoskuespilleren Luka Ray Magnotta pågrepet på en internettcafe i Berlin, en uke etter at det dukket opp deler av et lik tre på steder i Canada.

Magnotta (29) var etterlyst av Interpol, og vitner har observert han i både Frankrike og Tyskland etter han ble etterlyst. 

Gjenkjent Ifølge eieren av internettcafeen var det en ansatt som i går ringte politiet da de gjenkjente Magnotta, som de forteller satt og leste nyheter om seg selv på internett, skriver the Canadian Press.

Da politiet først spurte etter navn og personalia fra Magnotta, oppga han et falskt navn, men da politiet stilte flere spørsmål, innrømmet han hvem han var

- Ok, dere har meg, sa Magnotta til politiet, ifølge the Canadian Press.

Identifiserte offeret Politiet har identifisert offeret, som ble drept og partert, som den kinesiske studenten Jun Lin (33). Ifølge nyhetsbyrået AP hadde de to et forhold.

Etter at det dukket opp en mystisk pakke hos Conservative Party i Canada i forrige uke, som viste seg å inneholde en menneskefot, slo politiet drapsalarm. Samme dag fant de en pakke hos posten som var adressert til Liberal Party i samme land, som også inneholdt en hånd.

Filmet drapet Samme dag fant en vaktmester en koffert med en overkropp i bak en bygning i Montreal, som viste seg å være samme bygning som Magnotta bodde i. Men Magnotta var forsvunnet.

Han er mistenkt for å ha drept en mann han hadde et forhold til, filmet drapet, partert mannen og sendt kroppsdeler med posten. Eksperter mistenker at 29-åringen har publisert videoer på nett etter han flyktet.

Blodflekker I leiligheten fant politiet også flere blodflekker, som knytter Magnotta til drapet.

FLERE ANSIKTER: Disse tre bildene av Magnotta er frigitt av politiet. Luca Rocco Magnotta er også kjent som Eric Clinton Newman og Vladimir Romanov. Foto: AFP PHOTO/MONTREAL POLICE DEPARTMENT/EPA/AFP PHOTO/INTERPOL/NTBSCANPIX
FLERE ANSIKTER: Disse tre bildene av Magnotta er frigitt av politiet. Luca Rocco Magnotta er også kjent som Eric Clinton Newman og Vladimir Romanov. Foto: AFP PHOTO/MONTREAL POLICE DEPARTMENT/EPA/AFP PHOTO/INTERPOL/NTBSCANPIX Vis mer

- For de fleste som gikk igjennom leiligheten var dette et åsted de aldri har sett maken til, sa Ian Lafreniere ved politiet i Montreal nyhetbyrået AP.