- Han luktet gammel gubbe

- Hun sa han luktet gammel gubbe og ville ikke en gang gi ham munn-til-munn når han var bevisstløs. En sønn av Anna Nicole Smiths avdøde millardærektemake svartmaler den tidligere H & M-modellen i et gigantisk arveoppgjør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gang på gang har den barmfagre blondinen prøvd å overbevise en tvilende verden om at hun virkelig elsket oljemilliardæren J. Howard Marshall. Paret møttes på en strippeklubb, der milliardæren deppet over tapet av sin forrige kone, også en stripper, som mistet livet på grunn av komplikasjoner etter en plastisk operasjon.

Fem år etter milliardærens dødsfall slåss hun og Howards sønner fra tidligere ekteskap fortsatt om arven på 17 milliarder kroner. I september ble Smith tildømt en fjerdedel av arven av en rett i Los Angeles.

I Houston kjemper hun nå en durabelig kamp sammen med eldstesønnen Howard Marshall III mot Pierce Marshall, som de mener manipulerte milliarderen til å stryke dem begge fra testamentet.

- Hun er en hjerteløs og grådig kvinne, påstår Pierces advokat Rusty Hardin.

- Da han ville ligge ved siden av henne i sengen sa hun: «Howard! Du vet du ikke kan det. Da bare tisser du i sengen», hevder Hardin.

Smith og smule

Anna Nicole Smith og J Howard Marshalls ekteskap varte fra juni 1994 til august 1995. Smith hevder fortsatt at det var bygd på kjærlighet, og at han lovde henne halve formuen hvis hun giftet seg med ham.

- Jeg ga ham mye kjærlighet og glede. Og jeg passet på at han spiste maten sin, sier hun.

Rettssaken forventes å vare fram til desember.1984: Gifter seg med Billy Smith (16) og føder sønnen Daniel.1989: Begynner som stripper under navnet Anna Nicole Smith. Er nå skilt og har forlatt Billy.1990: Første opptreden i Playboy.1993: Blir Hennes & Mauritz-modell i Norge og Sverige. Blir kåret Playmate Of The Year.1994: Gifter seg med Marshall i juni.1995: Marshall dør i august. Han testamenterte hele formuen til Pierce. Anna og Pierce slåss en durabelig kamp om asken. Anna går personlig konkurs etter et søksmål, og innlegges på sykehus etter en overdose.1997: Innlegges på sykehus etter silikonlekkasje.1999: Får støtte i arvestriden fra Howards elste sønn, som hevder hun elsket faren.2000: En domsstol i Los Angeles tildømmer henne 4 milliarder fra arven. Pierce går til sak i Houston for å hindre at hun får mer.

SANN KJÆRLIGHET? Anna Nicole Smith kjemper en hard kamp for å få mer ut av arven etter sin avdøde ektemann J. Howard Marshall.