Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Han måtte hoppe fra vinduet i tredje etasje. Flammene slo mot ham da han prøvde å åpne dørene

Kristiansund-familie har mistet alt de eier og har.

MÅTTE HOPPE: To personer ble tvunget til å hoppe fra et vindu i tredje etasje da det begynte å brenne i en enebolig i Kristiansund i natt. Foto: Eirik Sund
MÅTTE HOPPE: To personer ble tvunget til å hoppe fra et vindu i tredje etasje da det begynte å brenne i en enebolig i Kristiansund i natt. Foto: Eirik Sund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kristina Haltvik Solheim satte seg i bilen og kjørte til morens hus da hun hørte om brannen i Kristiansund i natt.

- Jeg fryktet at broren min var inne i huset, men han hadde hoppet fra vinduet i tredje etasje, sier Solheim til Dagbladet.

- Hørte lyder Hun opplyser at det befant seg fire personer i huset da brannen startet, og at det var to - ikke én - som hoppet.

Solheim forteller at moren hadde kommet hjem i 23.30-tida, og at hun etterhvert hadde hørt neon lyder.

- Vi vet ikke helt hvor det startet, men de antar at det startet i andre etasje. Det er foreløpig ikke kjent hva som startet brannen, sier Solheim.

- Mamma oppdaget noen lyder og oppdaget hva som hadde skjedd. Hun ropte opp til broren min at han måtte hoppe ut.

- Kom flammer mot ham Solheim presiserer også at det ikke er et rekkehus, men en enebolig i tett bebyggelse. Politiet fryktet lenge at brannen kunne spre seg til øvrig bebyggelse, og evakuerte hele 25 personer.

Solheim forteller at broren først forsøkte å gå ut på vanlig måte, men at flammene hindret han i å gjøre det.

- Det kom flammer mot ham da han prødve å åpne dørene, sier hun.

Ber om hjelp Samtidig som at hun forteller at familien er glade for at ingen ble mer alvorlig skadd eller døde som følge av dramatikken, ber hun lokalsamfunnet om å hjelpe moren.

- Moren min ble arbeidsledig for noen år siden, og har ikke hatt råd til å betale forsikring. Hun har mistet alt hun eier og har. Det er en trist sak, men hun har heldigvis ikke mistet familien.

- Moren min er en person som hjelper alle, og aldri sier nei til noen. Hun er verdens snilleste menneske, og nå trenger hun hjelp.

Hele Norges coronakart