Donald Trump:

- Han ødela folks liv

Donald Trump var ikke nådig da han skulle kommentere Robert Muellers opptreden under høringen om Russland-rapporten onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble spesialetterforsker grillet om den omstridte Russland-rapporten under en høring i Representantenes hus i Kongressen. Etterpå sendte Donald Trump kraftig skyts i retning spesialetterforskeren.

Under høringen uttalte Mueller at rapporten ikke renvasker Trump, og understreket at han ikke mener at det har vært en heksejakt, slik Trump flere ganger har sagt.

Konflikten ser imidlertid ikke ut til å ta slutt helt ennå.

- Stemmer det at presidenten kan straffeforfølges for dette etter at han har gått av, spurte leder i justiskomiteen, demokraten Jerry Nadler.

- Det stemmer, svarte Mueller bekreftende.

- Mueller svarte uærlig

Etter at utspørringen av Mueller var over, var alt lagt til rette for at Donald Trump skulle slå tilbake. Han ble konfrontert med at Mueller sa at presidenten generelt var uærlig i sine skriftlige svar til etterforskerne.

Trump uttaler derimot at det er Muellers svar som er uærlige.

Presidenten ble i løpet av etterforskningen bedt om å svare på Muellers spørsmål muntlig. I boka «Fear: Trump In The White House» hevdes det at Trump ble frarådet dette fordi Trumps advokat, John Dowd, fryktet at presidenten ville bli tatt i å lyve.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer